De Assistentes 

Danielle, Frédérique, Gerritte, Iryna, Josephine en Priscilla     


De Tandartsen


Mw L.E. Barton, tandarts algemeen practicus BIGnr 19915028402

Laura Barton heeft in 2011 haar studie afgerond. In de dagelijkse praktijk ligt haar affiniteit bij goede zorg leveren toegespitst op de wensen en klachten van de patiënt. Laura heeft extra expertise in de reconstructieve en chirurgische tandheelkunde. Voor behandeling kunt u terecht op dinsdag.


Mw L.B. van den Berg, tandarts algemeen practicus en NVTS geaccrediteerd tandheelkundig slaapgeneeskundige BIGnr 19917654802

Vanaf 2013 werkt Lisanne van den Berg met veel plezier bij ons in de praktijk. Zij is gespecialiseerd in apneu-en antisnurkapparaten en lid van het NVTS. Voor behandeling kunt u terecht op maandag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag.


Mw L.C. Dullemond, tandarts algemeen practicus BIGnr 19921254502

Lisa Dullemond heeft als jonge snel afgestudeerde tandarts eerst haar talent aangeboden bij Floating Doctors in Panama. Na een paar maanden tandheelkundige zorg verleend te hebben op plekken waar dat bijzonder welkom en zeer schaars was, is zij met plezier en vol enthousiasme ook ons team komen versterken met haar deskundige kennis van zaken. Voor behandeling kunt u terecht op vrijdag.


Mw B.M. Stubbé, tandarts algemeen practicus BIGnr 89024502002

Al meer dan 30 jaar heeft tandarts Stubbé op de Beethovenrode een tandartspraktijk. Zij heeft in die jaren vele mensen van hun tandartsangst af geholpen en in goede samenwerking met alle assistentes en tandartsen gezorgd voor een praktijk waarin deskundige tandheelkundige zorg in een vriendelijke sfeer centraal staat. Voor behandeling kunt u terecht op dinsdag en woensdag


Mw S.E. Temminghoff, tandarts algemeen practicus, BIGnr 89925444102

Sietske Temminghoff heeft zich tijdens haar studie verdiept in restauratieve tandheelkunde en in kinderen op een ontspannen manier helpen en behandelen. Daarnaast heeft zij speciale interesse in snurk-en slaapproblemen oplossen. Graag maken wij gebruik van haar professionele kennis binnen ons team. Voor behandeling kunt u terecht op maandag en donderdag.

Bovenstaande tandartsen zijn ingeschreven in het BIG-register en in het KRT (kwaliteitsregister tandartsen)

httpstandartsregisternlwp-contentuploads201701KRT-logo-tandarts-1-kleurjpgTandartsverzekering

Wilt u tandheelkundige hulp meeverzekeren, dan raden wij u aan te kiezen voor een restitutieverzekering. Raadpleeg www.vergelijkmondzorg.nl.

Contact

Neem contact op via ons contactformulier
Tel: 079 351 77 43
E-mail: info@tp-beethovenrode.nl
SPOEDDIENST tel: 085 1050750