De Geschiedenis

In 1979 is op de Bessie Smithrode een tandartspraktijk gestart door Mevr S. Houpst-Hesselink. 
Deze praktijk is overgenomen door Mevr. B.M. Stubbé-Vergroesen in 1983 en 1 jaar later is de praktijk verhuisd naar de Beethovenrode. 
In 1984 is Mevr C.A.M. Brevet-Moons samen gaan werken met Mw Stubbé-Vergroesen en hebben zij iedereen 27 jaar lang met veel plezier en aandacht geholpen.
Op 1 augustus 2012 is Mevr C.A.M. Brevet-Moons met vervroegd pensioen gegaan.
Omdat de overheid nieuwe regels ingevoerd heeft moest de praktijk verbouwd worden, dat is in 2013 gebeurd. Er zijn nu twee behandelkamers, een aparte sterilisatieruimte en een totaal vernieuwde wachtruimte met balie. 

In 2013 is Carolien Algie met haar tandartspraktijk gefuseerd met ons. Toen zij stopte in 2015 heeft zij al haar patienten overgedragen aan het team van onze praktijk. 
De tandheelkundige hulp wordt verzorgd door de tandartsen (Mw Stubbé, Laura Barton, Lisanne van den Berg, Lisa Dullemond, Sietske Temminghoff ) waarbij ruim 30 jaar ervaring gecombineerd wordt met de laatste kennis van materialen, digitale technieken en nieuwe inzichten. De tandartsen worden bijgestaan door 6 ervaren assistentes voor de optimale zorg voor elke patiënt in allerlei voorkomende situaties.

Sinds 2016 is ook het Silent Centrum gevestigd op de Beethovenrode. Het Silent Centrum is een samenwerking van verschillende artsen, tandtechnici en onze tandartsen Lisanne van den Berg, Sietske Temminghoff en Laura Barton. Bij het Silent Centrum kunt u terecht voor de behandeling van snurk en apneu klachten door middel van een MRA (mandibulair repositie apparaat).Tandartsverzekering

Wilt u tandheelkundige hulp meeverzekeren, dan raden wij u aan te kiezen voor een restitutieverzekering. Raadpleeg www.vergelijkmondzorg.nl.

Contact

Neem contact op via ons contactformulier
Tel: 079 351 77 43
E-mail: info@tp-beethovenrode.nl
SPOEDDIENST tel: 085 1050750